телефон Містер Мані 0(800)750-395

Зберігаємо гроші в крипті

crypto-vs-cash

Зараз, в Україні, жоден вид заощаджень, не гарантує його повернення. А трансортування готівкових коштів несе чимало ризиків. Тому сьогодні слід розглянути таку альтернативу збереження коштів, як криптовалюта. Хоча б на частину своїх заощаджень.
Якщо ви хочете почати заощаджувати гроші в криптовалюті, ви можете зробити кілька кроків, щоб почати.

Крок 1: Виберіть біржу криптовалют.
Це платформа, яку ви використовуватимете для купівлі та продажу криптовалюти. Існує багато бірж криптовалют, кожна з яких має свої функції та переваги. Не всі біржі дозволяють купувати крипто валюту за гривню. Ось список великих бірж, які дозволяють і приймати гривню і виплачувати EXMO, BINANCE.

Крок 2: Створіть обліковий запис.
Після того як ви вибрали біржу, а ми рекомендуємо спробувати обидві з перелічених вище, наступним кроком буде створення облікового запису. Зазвичай це передбачає надання деякої особистої інформації та підтвердження вашої особи. Вам також доведеться прив’язати банківську картку до вашого облікового запису.

Крок 3: Купуйте криптовалюту.
Налаштувавши обліковий запис, ви готові купувати криптовалюту. Тут вам потрібно обрати ту крипто валюту на біржі, яку можна купити за гривню. Пізніше куплену крипто валюту можна міняти на будь-яку іншу.
Наприклад, на біржі EXMO доступна пара USDT/UAH. Це значить, що ви можете за гривню купити крипту валюту USDT. Потім за USDT можна купити будь-яку іншу крипто валюту, яку не можна купити за гривню.
Є крипто валюти, які своєю ціною прив’язані до курсу долара. Це такі крипто валюти як USDT чи USDC. Зберігання заощаджень в цих валютах дає певні гарантії, що вкладенні кошти будуть еквівалентні курсу грн/дол. З іншої сторони сильних стрибків ціни таких валют не буде, тому для збереження коштів ОК, але якщо хочете заробляти на коливаннях ціни, то потрібно обирати крипто валюти, що не прив’язані до курсу долара. Фактично – це всі інші.

Крок 4. Захистіть свою криптовалюту.
Після того як ви придбали криптовалюту, важливо її надійно зберігати.
Самий простий спосіб – залишати її на біржі. Цей спосіб простий, надійний за виключенням історії, коли біржа припинила своє існування. Більша гарантія збереження – це власний гаманець.
Це може бути програмний гаманець, апаратний гаманець або паперовий гаманець.
Програмний гаманець – це програма, яку ви встановлюєте на свій комп’ютер або мобільний пристрій. Цей тип гаманця зручний і простий у використанні, але він також більш вразливий до хакерських атак і атак зловмисного програмного забезпечення.
Апаратний гаманець – це фізичний пристрій, який зберігає вашу криптовалюту в автономному режимі. Цей тип гаманця безпечніший, ніж програмний гаманець, але ним може бути складніше користуватися.
Паперовий гаманець – це аркуш паперу, який містить ваш закритий ключ. Це найбезпечніший спосіб зберігання криптовалюти, але і найменш зручний.
В будь якому випадку, ви можете розпочати з зберігання коштів на біржі, а коли розберетесь – створіть окремий гаманець.

Кредит онлайн без відмовЯк отримати онлайн кредит. Кредитний скорингКредит онлайн без дзвінківКоротка анкетаМікрокредит. Як не платити МФОКредит в мікрофінансовій компанії чи банківськийЕлектронний підпис простими словамиЧому клієнти обирають Mister MoneyШвидкий кредитКредитна історіяЗайм грошей до зарплатиРеструктуризація кредитуКарантин і кредитВидаємо кредити навіть в карантинВи ФОП ? А допомогу в період карантину отримуєте ?Зміни в кредитуванні 2021Містер Мані провів інтеграцію з id.gov.uaКомпанія Містер Мані вступила в ВАФККомпанія Містер Мані інтегрувалась з BankID НБУАктуальні кіберзагрози у сфері мікрокредитуванняКредит онлайн під 0Світло в домі під час відключень.Коли МФО, а коли банк?Зберігаємо гроші в крипті