телефон Містер Мані 0(800)750-395

Компанія Містер Мані інтегрувалась з BankID НБУ

bankidnbu

Система BankID Національного банку України покликана надати громадянам зручний і сучасний спосіб ідентифікації. Це, в свою чергу, дозволяє отримувати ряд послуг дистанційно з допомогою комфортного і простого підтвердження особи.

Компанія Містер Мані успішно підключилась до BankID НБУ з 31.12.2020 року, виконавши вимоги регулятора щодо верифікації і ідентифікації клієнтів.

Як працює система ідентифікації з допомогою BankID НБУ в Містер Мані.
Клієнт який хоче отримати кредит,
- заповнює онлайн заявку на сайті Містер Мані
- після цього система автоматично приймає рішення про можливість видачі кредиту.
- у випадку позитивного рішення, клієнту пропонується обрати будь-який банк для верифікації.
- позичальник обирає банк, клієнтом якого він являється.
- банк пропонує ввійти в його інтернет-банк і повертає компанії Містер Мані дані клієнта.
Така схема дозволяє з ймовірністю 100% впевнитись, що кредит отримує саме заявник, а відповідно виключити фрод.

Додатково зазначаємо, що в компанії реалізовані і інші методи ідентифікації і верифікації, зокрема Mobile id і ЕЦП. Проте, через низьку наявність Mobile id і ЕЦП у наших клієнтів, ці методи поки що не використовується в продакшині.

Всіх абонентів системи BankID НБУ можна знайти на сайті Національного Банку

Кредит онлайн без відмовЯк отримати онлайн кредит. Кредитний скорингКредит онлайн без дзвінківКоротка анкетаМікрокредит. Як не платити МФОКредит в мікрофінансовій компанії чи банківськийЕлектронний підпис простими словамиЧому клієнти обирають Mister MoneyШвидкий кредитКредитна історіяЗайм грошей до зарплатиРеструктуризація кредитуКарантин і кредитВидаємо кредити навіть в карантинВи ФОП ? А допомогу в період карантину отримуєте ?Зміни в кредитуванні 2021Містер Мані провів інтеграцію з id.gov.uaКомпанія Містер Мані вступила в ВАФККомпанія Містер Мані інтегрувалась з BankID НБУАктуальні кіберзагрози у сфері мікрокредитуванняКредит онлайн під 0Світло в домі під час відключень.Коли МФО, а коли банк?Зберігаємо гроші в крипті