телефон Містер Мані 0(800)750-395

Коротка анкета

korotka-anketa

В нашій компанії з 28 листопада 2019 року в пілотному режимі запустили так звану коротку кредитну заявку чи коротку кредитну анкету, заповнивши яку можна одразу в режимі онлайн отримати попереднє рішення.

Вроді нічого особливого, якби не вникнути в деталі. Справа в тому, що коротка анкета складається лише з 6 полей. Заповнити коротку анкету можна без попередньої реєстрації в кабінеті. Відразу після заповнення 6 полей, система за 2-3 секунди оцінить можливість видачі кредиту.

Коротка анкета запрацювала лише в пілотному режимі і потрібен час, щоб оцінити на скільки попереднє рішення буде співпадати з кінцевим, але за словами технічного директора «Містер Мані» Віталія Бачинського , ми розраховуємо на те, що рішення співпадатимуть в 80-85% випадків.

Як пояснює Віталій Бачинський, для оцінки можливості видати кредит потрібно не так вже й багато інформації. Крім цього, більшість інформації можна отримати з альтернативних джерел, не навантажуючи глупими запитаннями клієнта.

Ми думаємо, коротка кредитна заявка буде цікавою як позичальникам з поганою кредитною історією так і позичальникам, які раніше не отримували онлайн займи.

Кредит онлайн без відмовЯк отримати онлайн кредит. Кредитний скорингКредит онлайн без дзвінківКоротка анкетаМікрокредит. Як не платити МФОКредит в мікрофінансовій компанії чи банківськийЕлектронний підпис простими словамиЧому клієнти обирають Mister MoneyШвидкий кредитКредитна історіяЗайм грошей до зарплатиРеструктуризація кредитуКарантин і кредитВидаємо кредити навіть в карантинВи ФОП ? А допомогу в період карантину отримуєте ?Зміни в кредитуванні 2021Містер Мані провів інтеграцію з id.gov.uaКомпанія Містер Мані вступила в ВАФККомпанія Містер Мані інтегрувалась з BankID НБУАктуальні кіберзагрози у сфері мікрокредитуванняКредит онлайн під 0Світло в домі під час відключень.Коли МФО, а коли банк?Зберігаємо гроші в крипті