телефон Містер Мані 0(800)750-395

Кредит онлайн без відмов

kredit-bez-otkaza

Компанія Mister Money раді повідомити про запуск програми «кредит онлайн без відмови» для своїх постійних клієнтів. Що це означає. Всі рішення в компанії щодо видачі онлайн кредиту приймаються автоматично на підставі багатьох чинників. Одним з важливих чинників є термін протягом якого ви з компанією. Якщо позичальник є постійним клієнтом, тобто отримував багато кредитів і не протерміновував їх, то ймовірність видачі повторного кредиту такому позичальнику становить 99% навіть за умови прострочок в інших мікрофінансових компаніях.

«У нас автоматична система прийняття рішень іноді відмовляла позичальникам, які давно користуються нашими кредитами і справно платять, через погіршення їх кредитної історії в інших кредитних установах. Це не правильно. Ми вирішили бути максимально лояльним до клієнтів. Ми розробили окремий скоринг для постійних позичальників. Якщо ми не можемо видати максимальну по продукту суму, то система буде зменшувати суму кредиту, але не залишати нашого клієнта без коштів» пояснює операційний директор компанії Коваленко Роман.

Сума видачі дійсно може не бути максимальною, але кредит постійний позичальник отримає. Сума видачі буде залежати від історії взаємодії з Mister Money. Тобто чим більше кредитів позичальник отримував, чим менше прострочок він допускав, тим вище ймовірність отримати гарантований кредит в Mister Money на максимальну суму.

Кредит онлайн без відмовЯк отримати онлайн кредит. Кредитний скорингКредит онлайн без дзвінківКоротка анкетаМікрокредит. Як не платити МФОКредит в мікрофінансовій компанії чи банківськийЕлектронний підпис простими словамиЧому клієнти обирають Mister MoneyШвидкий кредитКредитна історіяЗайм грошей до зарплатиРеструктуризація кредитуКарантин і кредитВидаємо кредити навіть в карантинВи ФОП ? А допомогу в період карантину отримуєте ?Зміни в кредитуванні 2021Містер Мані провів інтеграцію з id.gov.uaКомпанія Містер Мані вступила в ВАФККомпанія Містер Мані інтегрувалась з BankID НБУАктуальні кіберзагрози у сфері мікрокредитуванняКредит онлайн під 0Світло в домі під час відключень.Коли МФО, а коли банк?Зберігаємо гроші в крипті