телефон Містер Мані 0(800)750-395

Кредит онлайн без дзвінків

kretit-online-bez-zvonkov

З появою альтернативних телефону каналів комунікації ми втрачаємо потребу в голосовому спілкуванні. Добре це чи погано. Не знаю. Але це факт.

Ми бачимо, що значна частина клієнтів, які отримують кредити в компанії Mister Money або взагалі не хочуть спілкування з менеджерами, або готові спілкуватись засобами месенджерів і категорично не люблять голосових (телефонних) розмов. Розуміючи це, ми повністю відмовились від вихідних дзвінків з моменту оформлення кредиту до його погашення, при умові вчасного погашення.

Навіть при заповненні анкети для отримання кредиту ми не телефонуємо позичальнику. Система налаштована таким чином, що всі взаємодії з позичальником відбуваються онлайн автоматично.

Автоматичний кредит не лише вигідний тим, що позичальник не буде отримувати надокучливих дзвінків, але й дозволяє отримувати кошти круглодобово.

Андрій Матвійчук, Операційний директор компанії Містер Мані

Кредит онлайн без відмовЯк отримати онлайн кредит. Кредитний скорингКредит онлайн без дзвінківКоротка анкетаМікрокредит. Як не платити МФОКредит в мікрофінансовій компанії чи банківськийЕлектронний підпис простими словамиЧому клієнти обирають Mister MoneyШвидкий кредитКредитна історіяЗайм грошей до зарплатиРеструктуризація кредитуКарантин і кредитВидаємо кредити навіть в карантинВи ФОП ? А допомогу в період карантину отримуєте ?Зміни в кредитуванні 2021Містер Мані провів інтеграцію з id.gov.uaКомпанія Містер Мані вступила в ВАФККомпанія Містер Мані інтегрувалась з BankID НБУАктуальні кіберзагрози у сфері мікрокредитуванняКредит онлайн під 0Світло в домі під час відключень.Коли МФО, а коли банк?Зберігаємо гроші в крипті