телефон Містер Мані 0(800)750-395

Реструктуризація кредиту

restrukturizatsiya-credita

Реструктуризація кредиту - це зміна умов по кредиту. В основному застосовується до кредитів, які знаходяться в прострочці.

Реструктуризація може включати в себе такі процедури:


- пролонгація кредиту

- зміна термінів і розмірів платежу, коли збільшується термін погашення, і відповідно зменшується сума внесків

- деяка частина боргу може бути списана

- платіжні канікули, коли якийсь період часу не виплачується борг і не нараховуються відсотки

- рефінансування, коли береться кредит в іншій компанії і погашається заборгованість в поточній

Ті, у кого є прострочені кредити, знають, як нелегко виходити з такої ситуації, тому для них реструктуризація є хорошим виходом.

Використання реструктуризації кредиту звільняє клієнтів від передачі боргу колекторам або інших неприємних моментів. А також, скориставшись реструктуризацією, ви збережете свою позитивну кредитну історію.

Містер Мані надає клієнтам, у яких виникли проблеми з погашенням заборгованості реструктуризацію в індивідуальному порядку. Для обговорення умов реструктуризації необхідно зв'язатися з нами за номером 0(800)750-395

Кредит онлайн без відмовЯк отримати онлайн кредит. Кредитний скорингКредит онлайн без дзвінківКоротка анкетаМікрокредит. Як не платити МФОКредит в мікрофінансовій компанії чи банківськийЕлектронний підпис простими словамиЧому клієнти обирають Mister MoneyШвидкий кредитКредитна історіяЗайм грошей до зарплатиРеструктуризація кредитуКарантин і кредитВидаємо кредити навіть в карантинВи ФОП ? А допомогу в період карантину отримуєте ?Зміни в кредитуванні 2021Містер Мані провів інтеграцію з id.gov.uaКомпанія Містер Мані вступила в ВАФККомпанія Містер Мані інтегрувалась з BankID НБУАктуальні кіберзагрози у сфері мікрокредитуванняКредит онлайн під 0Світло в домі під час відключень.Коли МФО, а коли банк?Зберігаємо гроші в крипті