телефон Містер Мані 0(800)750-395

Карантин і кредит

credit-karantin

Березень місяць виявився непростим для всіх. Карантин, необхідність поповнити продуктові запаси, заяви за свій рахунок …

Що робити з платежами по кредиту? Частина клієнтів вирішила покінчити (розрахуватись) з кредитами, поки є гроші. Дехто вирішив, «нічого платити не буду до закінчення карантину». Більшість позичальників ніяк не змінила поведінку і продовжують отримувати кредити і платити їх.

Що не буде якщо не платити кредит.
1. Згідно закону 3220 від 18.03 в період карантину позичальник може розраховувати на те, що кредитор не буде збільшувати ставку у зв’язку з про строчкою.
2. Протягом періоду карантину на майно не буде накладено арешту.

Що буде, якщо не платити за кредитом
1. Буде нараховано стандартні проценти протягом строку кредиту.
2. Інформація про прострочку буде передано в бюро кредитних історій.
3. Кредитний договір буде передано колекторській компанії.

Як бути.
Звісно, дуже важливо розрахувати свої кошти.
У випадку якщо коштів вистачає купити необхідно, краще в сьогоднішній час кредит оплатити. В нашій компанії є кілька варіантів оплати, в тому числі без візиту в банк. Детальніше можна почитати тут.

Якщо коштів на все не вистачає, звісно важливо в першу чергу купити продукти харчування, а залишок коштів направити на лонгації кредиту, оплативши тільки проценти.

Якщо коштів зовсім мало, краще звернутись в кредитну компанію і домовитись про індивідуальні програми. Компанія Містер Мані пропонує декілька програм реструктуризації. Навіть ті клієнти, які не підпадають під жодну з програм, у випадку звернення можуть розраховувати на те, що їх кредитна історія не буде зіпсованою в бюро кредитних історій, а також їх кредитну справу не буде передано колекторській компанії.

Звернутись необхідно за тел. 0(800)750-395 в робочі дні, написати емал info@mrmoney.com.ua, або просто в чаті на головній стрінці.

Кредит онлайн без відмовЯк отримати онлайн кредит. Кредитний скорингКредит онлайн без дзвінківКоротка анкетаМікрокредит. Як не платити МФОКредит в мікрофінансовій компанії чи банківськийЕлектронний підпис простими словамиЧому клієнти обирають Mister MoneyШвидкий кредитКредитна історіяЗайм грошей до зарплатиРеструктуризація кредитуКарантин і кредитВидаємо кредити навіть в карантинВи ФОП ? А допомогу в період карантину отримуєте ?Зміни в кредитуванні 2021Містер Мані провів інтеграцію з id.gov.uaКомпанія Містер Мані вступила в ВАФККомпанія Містер Мані інтегрувалась з BankID НБУАктуальні кіберзагрози у сфері мікрокредитуванняКредит онлайн під 0Світло в домі під час відключень.Коли МФО, а коли банк?Зберігаємо гроші в крипті