телефон Містер Мані 0(800)750-395

Кредит онлайн під 0

credit-pod-0

Чи бувають кредити під чесний 0%? Спойлер – бувають. Зараз на ринку МФО активно працюють 40 брендів. Чому брендів, а не компаній. Тому, що деякі компанії працюють з двома чи трьома брендами. Оскільки умови в однієї компанії з різними брендами можуть відрізнятись, то будемо вважати, що працює 40 окремих сервісів.
Сервіси розділились навпіл, 23 сервіси пропонують першу позику під 0%, інші – видають першу позику платно.
Чому сервіси вдаються до такому кроку, як видача першого кредиту під 0%, зрозуміло. Це звичайний маркетинговий хід для отримання нового клієнта. Іноді у позичальників виникає запитання. А на чому ж компанії заробляють? Видача онлайн кредиту хоч і простіший процес від офлайнового, але теж затрати присутні. Тому кредит безкоштовним бути не може.

Розберемось з різними варіантами «нульового кредиту», де дохід компанії, а відповідно і витрати позичальника.

Варіант_1. “0 з перерахунком по закінченню”. Частина компаній, перелічувати не будемо, аби не робити антиреклами, після закінчення нульового періоду, при умові несплати, в один момент нараховують всі проценти з першого дня користування позикою.
Наприклад. Ви отримали 1 тис грн. на 10 днів з терміном кредитного договору 60 днів. Ставка зі знижкою становить 0.1%, ставка без знижки – 3%.
За 10 днів користування позикою нараховано 1000*10днів*0,1%=10грн.
На 11-й день нарахується за весь період 1000*10 днів *(3%-0,1%)=290грн.

Чи можна в таких сервісах отримувати позику, розраховуючи, що оплатиш копійки в вигляді процентів? Чесно, небезпечно.

Варіант_2. “0 без перерахунку по закінченню”. Частина компаній після закінчення терміну на який було обрано позичальником, при умові несплати не донараховує процент за «нульовий період», але звісно ж включає базову ставку.
Наприклад. Ви отримали 1 тис грн. на 10 днів з терміном кредитного договору 60 днів. Ставка зі знижкою становить 0.1%, ставка без знижки – 3%.
За 10 днів користування позикою нараховано 1000*10днів*0,1%=10грн.
На 11-й день починає рахуватись за кожен день 1000*3%=30грн. Попередній період не перераховується.

Це більш чесний варіант. Але і в цьому випадку, по закінченню «нульового періоду» базова ставка включиться.
Чи можна в таких сервісах оформляти кредит під 0? Можна. В таких сервісах, якщо і прострочиш трохи платіж, до донарахують небагато.

Варіант_3. “0 на короткий період”. Є компанії у яких нульова ставка діє лише обмежену кількість днів, що б не обирав позичальник.
Наприклад. Ви отримали 1 тис грн. на 30 днів з терміном кредитного договору 60 днів. Нульова ставка діє протягом перших 5-ти днів. Ставка зі знижкою становить 0.1%, ставка без знижки – 2%, базова ставка -3%.
За 5 днів користування позикою буде нараховано 1000*5днів*0,1%=5грн.
За наступні 25 днів буде нараховано 1000*25днів*2%=500грн.
Тобто середня ставка за день становитиме 1.7%.
Після 30-го дня за кожен день буде нараховуватись 1000*3%=30грн.
При цьому перерахунок за перші 5 днів може відбутись, може не відбутись.

Чи можна в таких сервісах оформляти кредит під 0? Під 0 не получиться. Тут потрібно самостійно прорахувати скільки ви заплатите за весь строк користування.

Як зрозуміти, який варіант пропонує обраний Вами сервіс. На жаль, тільки читаючи договір. Але принаймні тепер, ви знаєте на що звернути увагу.

Чому компанія MisterMoney не пропонує кредит під 0?
Якщо ви, отримавши перший кредит під 0, звернете увагу скільки буде коштувати для вас повторний кредит, то ставка по ньому буде значно вищою. А саме від 1,99% до 2,5%. В нашій компанії відсоток на перший кредит становить 1,7%, а при отриманні повторних позик ставка буде зменшуватись спочатку до 1,6%, а потім до 1,3%. Таким чином, навіть перший кредит вигідніше оформити в компанії Містер Мані чим повторний в сервісах, що пропонують перший кредит під 0.

Кредит онлайн без відмовЯк отримати онлайн кредит. Кредитний скорингКредит онлайн без дзвінківКоротка анкетаМікрокредит. Як не платити МФОКредит в мікрофінансовій компанії чи банківськийЕлектронний підпис простими словамиЧому клієнти обирають Mister MoneyШвидкий кредитКредитна історіяЗайм грошей до зарплатиРеструктуризація кредитуКарантин і кредитВидаємо кредити навіть в карантинВи ФОП ? А допомогу в період карантину отримуєте ?Зміни в кредитуванні 2021Містер Мані провів інтеграцію з id.gov.uaКомпанія Містер Мані вступила в ВАФККомпанія Містер Мані інтегрувалась з BankID НБУАктуальні кіберзагрози у сфері мікрокредитуванняКредит онлайн під 0Світло в домі під час відключень.Коли МФО, а коли банк?Зберігаємо гроші в крипті