телефон Містер Мані 0(800)750-395

Актуальні кіберзагрози у сфері мікрокредитування

kiber

Чи можна взяти чужий паспорт і отримати кредит в інтернет?

Спробувати можна. Тільки варто пам’ятати, що навіть спроба таких дій буде розцінюватись як кіберзлочин. А за будь-який злочин мусить бути покарання.
25 червня 2021 року представники компанії Містер Мані виступили з окремою доповіддю за Круглим стом з асоціаціями ВАФК, ЄМА та керівниками Департаменту Кіберполіції НПУ на тему «Актуальні кіберзагрози у сфері мікрокредитування».
Представники ринку фінансових компаній домовився з керівництвом кіберполіції України щодо більш глибокого аналізу шахрайства. Керівництвом поліції було запропоновано шляхи швидкої і ефективної комунікації між ринком і правоохоронцями.
В найближчому майбутньому будуть створені спільні платформи комунікації.
Ринок підготує аналіз діючих схем шахрайства і передасть в департамент кіберполіції.

Кредит онлайн без відмовЯк отримати онлайн кредит. Кредитний скорингКредит онлайн без дзвінківКоротка анкетаМікрокредит. Як не платити МФОКредит в мікрофінансовій компанії чи банківськийЕлектронний підпис простими словамиЧому клієнти обирають Mister MoneyШвидкий кредитКредитна історіяЗайм грошей до зарплатиРеструктуризація кредитуКарантин і кредитВидаємо кредити навіть в карантинВи ФОП ? А допомогу в період карантину отримуєте ?Зміни в кредитуванні 2021Містер Мані провів інтеграцію з id.gov.uaКомпанія Містер Мані вступила в ВАФККомпанія Містер Мані інтегрувалась з BankID НБУАктуальні кіберзагрози у сфері мікрокредитуванняКредит онлайн під 0Світло в домі під час відключень.Коли МФО, а коли банк?Зберігаємо гроші в крипті