телефон Містер Мані 0(800)750-395

Містер Мані провів інтеграцію з id.gov.ua

mrmoney-idgovua

Сервіс Містер Мані провів інтеграцію з інтегрованою системою електронної ідентифікації ID.GOV.UA.
Система ID.GOV.UA, розробниками якої є Міністерство цифрової трансформації дозволяє пройти ідентифікації і верифікацію з допомогою Bank_id НБУ, ЕЦП, Mobile_id.

«Ми інтегрували всі 3 варіанти ідентифікації, проте на практиці використовуємо зараз лише Bank_id НБУ так як два інші не сильно популярні в наших клієнтів. Взагалі, я б рекомендував нашим клієнтам і не тільки звернути увагу на mobile_id. Думаю в такого варіанту ідентифікації є майбутнє. Досить комфортно.» зазначив ІТ Директор компанії Віталій Бачинський.

Чим ідентифікація через ID.GOV.UA відрізняється від варіантів які використовувались сервісами онлайн кредитування досі.
Операційний Директор компанії Містер Мані Андрій Матвійчук зазначає, що Bank_id НБУ від ID.GOV.UA інтегрований практично з усіма банками України. Таким чином ймовірність не знайти свій банк зводиться до нуля.

Навіщо ідентифікація і що це таке взагалі?
Ідентифікація – це підтвердження особистості. Простими словами, коли клієнт хоче отримати послугу в онлайн, наприклад отримати кредит, він вводить дані своїх документів. Потім переходить на сторінку Bank_id, яка дозволяє обрати будь-який банк і ввійшовши в інтегрет-банк свого банку, клієнт підтверджує, що саме він отримує онлайн послугу.
Такий спосіб підтвердження особи дозволяє практично до нуля зменшити випадки отримання фінансової послуги не на своє ім’я.
Компанія Містер Мані в такий спосіб сьогодні перевіряє всіх клієнтів, які вперше підписують з нами договір.

PS. Не можемо не відзначити, що Міністерство цифрової трансформації зробили крутий сучасний сервіс. Це рідкість для державних установ. Так тримати. Спасибі.

Кредит онлайн без відмовЯк отримати онлайн кредит. Кредитний скорингКредит онлайн без дзвінківКоротка анкетаМікрокредит. Як не платити МФОКредит в мікрофінансовій компанії чи банківськийЕлектронний підпис простими словамиЧому клієнти обирають Mister MoneyШвидкий кредитКредитна історіяЗайм грошей до зарплатиРеструктуризація кредитуКарантин і кредитВидаємо кредити навіть в карантинВи ФОП ? А допомогу в період карантину отримуєте ?Зміни в кредитуванні 2021Містер Мані провів інтеграцію з id.gov.uaКомпанія Містер Мані вступила в ВАФККомпанія Містер Мані інтегрувалась з BankID НБУАктуальні кіберзагрози у сфері мікрокредитуванняКредит онлайн під 0Світло в домі під час відключень.Коли МФО, а коли банк?Зберігаємо гроші в крипті