телефон Містер Мані 0(800)750-395

Світло в домі під час відключень.

sitlo-v-domi


Русня продовжує тероризувати українське населення, а українці продовжують жити, працювати і виганяти окупанта зі своєї землі.
Для багатьох з нас гострою проблемою залишається питання світла в домівках. В останні дні відключень поменшало, але ми знаємо, що це ще не кінець. Будуть нові терористичні атаки, буде зниження температури, будуть відключення.
Ми вирішили поділитись практичними методами організації освітлення, які перевірили самі.
Більшість товарів куплено на Aliexpress з метою максимальної економії.


Варіант портативної кемпінгової лед-лампи

Portable Camping Lights Rechargeable lamp
Ціна лампи Wattage: 100W (а менше брати не рекомендуємо) 190 грн. Заряжається від usb. Лампа містить вбудований акумулятор. Освітлює 4-5 годин невелику кімнату. Читати не получиться точно, що б не писав продавець, але світла буде достатньо для більш-менш комфортного перебування в кімнаті.


Варіант кемпінгового ліхтаря
15600maH 60W Rechargeable LED Camping Lantern with Magnet Strong Light

Чудова річ, правда ціна кусається. За лампу 60W доведеться заплатити 1 400 грн. Проте кімнату на 15-20 кв.м. буде освітлювати 6-7 годин майже ідеально. При тесті на середньому (не повному освітленні) лампа просвітила 10 годин. Акумулятор вбудований. Заряджається від usb.

Іншим, більш дешевшим прикладом такої ж лампи є варіант
Outdoor Lighting LED Leaf Camping Lamp Hung Emergency Solar USB

Ми теж перевірили таку лампу. Ціна такої лампи без сонячної панелі (вона реально не потрібна) 500 грн, але по чесному світить значно скромніше, хоча для звичайного перебування в кімнаті, цілком достатньо.


Варіант лед стрічки.
USB LED Strip Lights 5V IP65

Ідеальний і недорогий варіант для кухні і ванної кімнати. Єдиним недоліком лед стрічки є те, що додатково необхідно мати окремий powerbank.
Стрічка приклеюється до плитки, вставляється в powerbank і чудово освітлює приміщення. Ціна стрічки на 3 м , якої повністю вистачає для ванної кімнати 170 грн. Для кухні, краще взяти 4-5 метрів стрічки.


Щодо powerbank. Трохи не зручно кожного разу, при необхідності включити стрічку, особливо, коли темно, всовувати стрічку в powerbank. Щоб цього не робити. Можна взяти стрічку з включателем, або ще кращим варіантом є купити включатель окремо 28CM USB Cable with Switch ON/OFF Cable Extension Ціна 50 грн. В Україні таких не знайшли. До речі, такий ж включатель, але з виходом micro usb чи type c (в залежності від того як заряжається powerbank) можна придбати для того щоб включити на зарядку сам powerbank. В такому випадку можна powerbank включити в зарядку і паралельно до лед стрічки.


Варіант міні-фонарика.
Цікавим, на наш погляд також є лампа з usb виходом, яку можна включити в будь-який powerbank.

Novelty Eye Protection Flexible USB Notebook Computer Student Reading Lamps
Освітлювати кімнату, звісно не буде, але як мініфонарик – працює супер. Саме головне що ціна такої лампи всього 57 грн.


Варіант Розумна лампа.
LED Emergency Light Bulb E27 B22 7W 9W 12W 15W Rechargeable Battery Lighting

Такі лампи вже з’явились і в Украні. Ми теж замовили і протестували таку лампу. Ціна лампи на 15W на Aliexpress становить 340 грн., в Україні аналогічну знайшли за 480 грн. Цінність такого варіанту в тому, що лампа вкручується в звичайний патрон і заряжається, а коли електроенергія відсутня – світить від вбудованого акумулятора. Чесно, нам це варіант не сподобався, так як, при відсутності електроенергії, лампу необхідно викручувати і закручувати в окремий патрон, що на наш погляд не зручно.

Всі товари, ми замовили і протестували самостійно. Ми ніяким чином не зацікавлені в покупці саме даних товарів. А силки на товари дали тільки для орієнтації. Ми зацікавлені, щоб українці були зі світлом, а русня не раділа з того, що руйнує наш побут.

Слава Україні.

Кредит онлайн без відмовЯк отримати онлайн кредит. Кредитний скорингКредит онлайн без дзвінківКоротка анкетаМікрокредит. Як не платити МФОКредит в мікрофінансовій компанії чи банківськийЕлектронний підпис простими словамиЧому клієнти обирають Mister MoneyШвидкий кредитКредитна історіяЗайм грошей до зарплатиРеструктуризація кредитуКарантин і кредитВидаємо кредити навіть в карантинВи ФОП ? А допомогу в період карантину отримуєте ?Зміни в кредитуванні 2021Містер Мані провів інтеграцію з id.gov.uaКомпанія Містер Мані вступила в ВАФККомпанія Містер Мані інтегрувалась з BankID НБУАктуальні кіберзагрози у сфері мікрокредитуванняКредит онлайн під 0Світло в домі під час відключень.Коли МФО, а коли банк?Зберігаємо гроші в крипті