телефон Містер Мані 0(800)750-395

Скупий платить двічі

Шановні клієнти Містер Мані. Ми бачимо, що в період карантину як гриби після дощу зявляються псевдо-юристи, які знають «як не платити МФО».

Після того, як ви звертаєтесь до них, риторика дещо міняється – платити МФО треба, але якщо ви в глибокій про строчці, ми змусимо МФО як мінімум списати частину боргу.

Турбуючись про вашу психіку і гаманець, наполегливо рекомендуємо, перш ніш потратити кошти на таку «допомогу», зв’язатись з нами і спробувати вирішити питання напряму.

У 100% випадків, вирішення питання через посередника коштує дорожче.

Як працюють подібні псевдо-консультанти, читайте в нашій статті Як не платити МФО .

І не кажіть, що ми не попереджали :)

PS. А тепер конкурс. Деякі, особливо кмітливі жуліки, гарантують видалення з бази МФО. Якщо вам вдасться такий трюк в нашій компанії, гарантуємо повернення отриманої вами суми позики на Вашу карту в десятикратному розмірі.

(25/04/2020)

Кредитування під час карантинуПривітання зі святом ВеликодняСкупий платить двічіПослаблення скорингу для постійних клієнтівПромо-код на червень 2020Ставку зниженоКонкурс від Містер МаніЗ Днем НезалежностіЕлектронний кредитний договірПромо-код на вересень 2020Андрій Матвійчук став новим директором компанії Містер МаніКредитуємо 2022