телефон Містер Мані 0(800)750-395

Послаблення скорингу для постійних клієнтів

Нагадуємо, що наша компанія не припиняла кредитування в період карантину. Ми повідомляли, що дещо зменшили суми, а також посилили вимоги до позичальника.

З сьогоднішнього дня ми послаблюємо вимоги до постійних позичальників. Тобто тих, хто вже отримував кредити в компанії раніше. Ми повертаємось до тих кредитних правил які діяли до моменту введення карантину в країні. Суми будемо збільшувати поступово.

Разом з тим, мусимо зазначити, що значна частина позичальників за період карантину не платили по своїх зобов’язаннях, що погіршило їх кредитну історію. Звісно, ми не можемо не приймати до уваги кредитну історію, тому рекомендуємо клієнтам, які затягнули з оплатою своїх позик повернутись в русло платежів. Зараз кредитні компанії, ще ідуть на поступки в частині реструктуризацій чи списання відсотків. Скористайтесь цим, аби покращити свою історію. Завтра такі програми будуть згорнуті.

(12/05/2020)

Кредитування під час карантинуПривітання зі святом ВеликодняСкупий платить двічіПослаблення скорингу для постійних клієнтівПромо-код на червень 2020Ставку зниженоКонкурс від Містер МаніЗ Днем НезалежностіЕлектронний кредитний договірПромо-код на вересень 2020Андрій Матвійчук став новим директором компанії Містер МаніКредитуємо 2022